برنامه غذایی پیشنهادی هسته داران
هلو، شلیل، گیلاس، آلبالو و … |
نیک نهاده نسل نو | ||||
نوع کود | مقدار | روش | اولویت | نقش اصلی | |
خواب زمستانه (چالکود) | |||||
انفوریک اسید/ اسید سولفوریک | پی اچ آب به ۵ برسد | یخ آب زمستان | ۱ | آبشویی، کاهش شوری و پی اچ خاک | |
کود آلی + فسفر، پتاس، گوگرد، روی ، ریزمغذی، تیوباسیلوس | با توجه به توصیه کارشناس و توان مالی باغدار | اختلاط با خاک | ۱ | بهبود ساختار فیزیکی و شیمیایی خاک، استارت مطمئن درخت | |
تورم جوانه | |||||
ازت، روی، بر (فروت ست) | ۲ الی ۳ در هزار | محلول پاشی | ۱ | افزایش لقاح | |
اسید آمینه | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۲ | کاهش تنش دمایی، افزایش گلدهی | |
بعد از ریزش گلبرگ | |||||
کود ازته (اوره/ سولفات آمونیوم) | ۷۵ کیلو اوره در هکتار | آبیاری | ۱ | تامین ازت | |
کلات آهن | ۳ الی ۵ کیلوگرم در هکتار | آبیاری | ۲ | تامین آهن مورد نیاز و بهبود فوسنتز | |
کود کامل ۲۰-۲۰-۲۰ | ۲۵ الی ۳۰ کیلوگرم | آبیاری | ۲ | رشد بهتر و سریعتر | |
ریز مغذی کلات | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۱ | تامین عناصر ریز مغذی | |
جلبک دریایی | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۲ | کاهش تنش و ریزش، محرک رشد | |
فندقی شدن تا قبل از سخت شدن هسته | |||||
کود ازته (اوره/ سولفات آمونیوم) | ۷۵ کیلو اوره در هکتار | آبیاری | ۱ | تامین ازت | |
کود کامل ۳۰-۵-۱۵ | ۲۵ الی ۳۰ کیلوگرم | آبیاری | ۲ | رشد بهتر و سریعتر | |
اسید هیومیک | ۳ کیلوگرم/ ۱۰ لیتر | آبیاری | ۲ | افزایش جذب و نگهداری آب و مواد غذایی | |
ریز مغذی کلات | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۲ | تامین عناصر ریز مغذی | |
کلسیم (بدون گلایسین) | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۱ | جلوگیری از لکه تلخی | |
فسفیت پتاسیم | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۲ | پیشگیری و مبارزه با بیماری قارچی | |
سولفات پتاسیم | ۳۰ کیلوگرم | آبیاری | ۱ | افزایش عملکرد کمی و کیفی | |
شروع درشت شدن | |||||
سولفات پتاسیم | ۳۰ کیلوگرم | آبیاری | ۱ | افزایش عملکرد کمی و کیفی | |
پتاسیم | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۱ | افزایش وزن میوه | |
اسید آمینه | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۲ | کاهش تنش های محیطی و افزایش جذب | |
رنگیری | |||||
سولفات پتاسیم | ۳۰ کیلوگرم | آبیاری | ۱ | افزایش عملکرد کمی و کیفی | |
پتاسیم/ محرک رنگیری | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۲ | رنگ آوری بهتر و سریعتر | |
کلسیم (بدون گلایسین) | ۲ در هزار | محلول پاشی | ۱ | افزایش ماندگاری | |
بعد از برداشت | |||||
ازت، روی، بر (فروت ست) | ۲ الی ۳ در هزار | محلول پاشی | ۱ | افزایش پتانسیل میوه دهی سال آینده | |
*میزان دقیق مصرف ازت با توجه به عملکرد، میزان آب و آنالیز برگی مشخص می گردد. | |||||
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و برنامه تغذیه ای تخصصی می توانید با کارشناس های نیک نهاده در ارتباط باشید. |